J. v. Tuinenstrjitte 16, 9041 CL, Berlikum (Secretariaat)
0518-460833
gymberlikum@gmail.com

WEDSTRIJDSEIZOEN GESTAAKT

WEDSTRIJDSEIZOEN GESTAAKT

Afgelopen zondag maakte de overheid bekend dat er in ieder geval t/m 6 april geen georganiseerde sportactiviteiten kunnen plaatsvinden. Premier Mark Rutte gaf in zijn toespraak heel duidelijk aan dat de maatregelen met betrekking tot het coronavirus Nederland mogelijk langer in haar greep gaan houden.

De KNGU heeft d.d. 19 maart dan ook besloten om alle wedstrijden af te gelasten. Dat betekent dat er een abrupt einde komt aan het wedstrijdseizoen 2020. De KNGU heeft ook een lijst met veelgestelde vragen gepubliceerd, klik om te lezen: FAQ

Zodra we meer nieuws hebben, zullen we dit in eerste instantie publiceren via onze Facebook-pagina.

Tot die tijd: pas goed op elkaar!