Wiersterdyk 25, 9041 VL Berltsum (Secretariaat)
06-53519855
gymberlikum@gmail.com

Kleding

Als vereniging vinden we het belangrijk dat iedereen die mee wil doen aan wedstrijden of andere clubactiviteiten, dit kan doen in onze clubkleding. Wij hebben dan ook turnpakjes & trainingspakken in eigen beheer. Dit betekent dat onze leden alleen kleding voor de training hoeven aan te schaffen. Voor de wedstrijden zorgen wij er voor dat alle deelnemers kleding in de juiste maat aan krijgen. Na de wedstrijd wordt alles weer ingeleverd en door de vereniging gewassen en bewaard.
Tijdens de wedstrijden is het belangrijk dat er geschikt ondergoed wordt gedragen onder het turnpakje. Om er zeker van te zijn dat deelnemers geen puntenaftrek krijgen vanwege een onderbroek die onder het onder het pakje vandaan komt, kan bij de vereniging een geschikt broekje worden besteld (à € 3,50). Voor meer info kunt u contact met ons opnemen via onderstaande knop.

Info aanvragen

Veiligheid staat voorop tijdens de gymlessen. We willen dan ook graag dat alle kinderen tijdens de lessen goede schoentjes dragen. Dat wil zeggen: met een stroeve zool (zie ook afbeeldingen links). Goed schoeisel voorkomt ongelukken en dus blessures. We hopen op uw medewerking.